Javisst

Idag får jag en ny rumskompis och hon heter Priscilla och hon är faktist en jätte jätte jätte bra vän. Min bästa vän

Newroza ve piroz be

Hoppas detta året ger oss mer lycka än det tidigare.

Klockan är efter tolv...

...och det är en ny dag men absolut ingen vanlig dag för det är Lis födelsedag hurra hurra hurra...Grattis grattis sötnosen.  Tycker om dig massor fast än du lät mig spelas av den vidögda kaninen...puussss



Tyyyyyyyngaste bruden län

Game...

...over

And...

...let the game begin....

Bara så du vet jag kan också spelets regler...Men hoppas du inser att leken inte ger dig någon fördel eller mig.


......

Ledsen, det är vad jag är. Men tur att jag har mig själv att trösta mig. Står och väntar på bussen. Kallt är det verkligen.Kollar runt om mig finns massa folk runt om mig men ensam är jag ändå. Torkar bort tårarna som rinner ner för kinden. Aldrig har jag känt mig så ensam och övergiven. Men det är väl så det är, jag har bara mig själv.


Titta...

...vad jag fick av Prissi, så gulligt. Blev helt tom på ord när jag fick den. Det enda som kom ut då var bara tack som är det vanligaste ordet när man får något fint av någon. Men jag skulle vilja komma på något eget som visar hur tacksam jag är. Men just nu står min hjärna tom (det ekar där inne) men när jag kommit på de kommer ni få vara dem första som läser det. Men tills vidare så vill jag säga att du är en helt fantastisk bästa vän. Puss

Här är den söta mirranda nallen (för er som inte vet va det är för nalle)



Finns ju någon som uppskattar min vänskap iallafall, så helt hopplös är jag inte

Att jag aldrig lär mig...

Saker jag tycker är fel förväntar jag mig att de som är nära mig också ska tycka det är fel, speciellt du men jag borde lära mig att hålla saker och ting för mig själv här efter.

Jag är bara så jävla trött på alla onödiga människor i min omgivning som är allt jag ogillar. Fett tillgängliga till det motsatta könet, fett kåta efter bekräftelse och riktiga utnyttjare. Ser ni inte er själva i spegeln? Skäms ni inte över det ni ser? Eller är det bara jag som skäms av att kolla på er?...Jag ska inte slösa en endaste tanke på er mer ni är inte värda min energi eller uppmärksamhet så gör det ni är riktigt duktiga på sök uppmärksamhet från andra som är blåsta nog att ge er den.


Jag är den enda som förstår dig snygging

Zzzzzzzzzz

Godnatt...jag känner världens bästa människa..det är sant jag lovar

Helvete asså

Mitt nya liv börja spåra ut. Planerna va att vakna tidigt och gå träna men slutade med att jag vakna klockan två men jag ska fan träna. Och ärligt talat när fan börja det snöa? Har denna jävla snön inte gjort sitt eller? Och vad fan vill den åstakomma med när den kommer i mitten av mars? Just nu sitter en person i telefon och övertygar mig till att inte gå träna för att det är snö ute. Men inte ska jag träna ute säger jag då och då svarar personen med de är kallt ute och jag säger då jag ska ju inte gå ut med trosor. Samtidigt som jag sa detta fick jag bilden framför mig då jag springer runt i snön med trosor...Ingen gullig syn. Jag återkommer senare med dagens fråga eftersom jag pratar i telefon nu och ni som känner mig vet att jag inte kan göra två saker samtidigt.

Jag är ledsen

Ja det är något jag sagt ganska mycket nu i mer en månad och det vet en viss person som börja tröttna på mig. Men jag undrar om jag verkligen är ledsen eller säger jag de bara för jag är van vid att säga de? Jag tror inte jag är ledsen utan jag tror jag vill ha sol och bad. Börja bli trött på detta slask. Här får ni en bild som kan tillfredställa er sissi och Lis som är mina två enda trogna läsare som svarar på dagens fråga och till er alla andra som inte svarar JAG PISSAR PÅ ER FRAMTID.


Fuskade

Ohh idag är en sådan dag som man vill ta chips godis glass och gömma sig under täcket och äta de bara. Det är just de jag gjort fast jag hade ingen godis så de blev bara glass chips. Samtidigt som jag åt de kolla jag runt mig ifall någon såg mig men sen kom jag på mig själv att jag bor själv och är helt ensam här. Orkar inte gå träna heller, vill bara ligga i sängen och inte röra på mig. Har en klump i halsen och den ger mig ångest. Näää nu ska jag gå gömma mig igen och jag kan inte fuska mer för jag ha inget kvar att äta, ser ut som en "ledsen clown"....

Dagens fråga:

Hur kan man säga att man älskar någon och sedan skada denna person?

Dagens bild:


Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Jaaah imorgon ska jag och I frossa massor med extra chocklad och allt sånt vi inte får äta resten av veckan. Igår blev det ingen bio för min del för syster och Alle ville se en film som jag redan sett så jag satt hemma och mysade för mig själv igår. Slutade med att jag gick och la mig kl 22. Fick en konstigt samtal igår kl 23:22 från dolt nummer. Jag svarade men halvsov och den enda jag minns var en kille som viskade men jag ha dock ingen aning vem det var. Ikväll blir det myspys med syster, Alle och Prissi. Vill även påminna er att det går bra med min träning och maten och mitt nya liv men imon blir det FUCKA UR....

Dagen fråga:

Vem är det som avögr vad som är rätt eller fel?

Dagens bild:


Sötnosen på besök

Jajamensan Alle är på besök hos mig och syster yster. Hon kom igår kväll. kvällen började med att vi satt och pratade och tog igen det vi missat. Sedan kom kompisarna över och vi hade det jätte roligt. Jag körde även en repris med mina goda kycklingburgare som jag fick mycket beröm för. Idag var vi hos frissan där syster och Alle fixade till håret hos världen bästa frisörska. Senare blir det bio med five punds som syrran kalla de för men ni alla förstår nog vilken jag menar. (till er som inte fatta seven pounds med will smith, mitt ex..känsligt ämne vill inte prata om det) Iallafall här kommer lite bilder från igår och idag.. Ha översende med att bilderna är tagna med mobilen








Syster yster som gömmer sig bakom sin hand och söta Alle.=)


Självklart får gästerna frukost.

Hejsan hoppsan

Dagen blev inte som jag planerat den innan jag gick och la mig igår kväll. Planen var att gå träna kl 10 sendan komma hem och duscha och äta frukost. Sedan hade jag tänkt att städa och tvätta kläder kl 16. Men jag gick för att träna kl 13 men när jag klev ur hissen skulle jag för säkerhetsskull kolla min tvättid igen som visa sig vara kl 13 så det sket sig med träningen. Men kanske kan träna sen eller?...Men just nu har jag en panik/ångest/stressad känsla i magen. panik panik palla inte skriva mer nu, kommer mer sen när ja lugnat ner mig

En vis tatuerare...

..sade att man bör inte dö nyfiken. Jo det är sant till en viss del men vissa saker vill man inte veta i livet, oavsett hur nyfiken man är. Som typ att naturgodis inte är nyttigt. Prissi sa de till mig häromdan och den informationen hade jag lätt kunnat leva utan men aja ska inte släpa på den tanken mer. Annars går mitt nya liv ganska bra. Visst får jag sug efter chocklad och sånt onyttigt ibland men vafan de är inte länge kvar tills på söndag.

Jag har fått två svar på dagens fråga och de två som svarat är nog mina enda läsare men jag får skylla mig själv som uppdaterar den en gång i månaden. Men jag håller på att förbättra mig på de. Så jag hoppas på att om 1 månad kanske det är 4 st som svarar på min dagens fråga.

Här har ni en bild som kan tillfredställa era ögon.


Godmorgon

Eller är det en god morgon? För mig är det lite sådär morgon. Vaknade med otroligt sug efter chocklad men får inte ät sånt så nu längtar jag så himla mycket tills söndag. Snart ska jag börja röra mig mot dramacenter och träna. Idag vill jag träna så hårt att jag spyr ut mina lungor. Hmm eller det kanske var att ta i lite men ni förstår nog vad jag menar. Ja så ligger det till. Men sen blir det seminarium som jag inte vill prata om så vi sätter punkt på det ämnet här.

Igår var det inte många som svara på min fråga och det tyder på att jag har jätte få läsare eller så orkar ni inte bara svara. Men dagens fråga är:

Varför möter man på vissa människor i livet och håller dem nära hjärtat när dem ändå sen bara ska dra och svika en?

Dagens bild:


Det går bra

Nu har det snart gått två dagar av mitt nya liv och det går faktist bra men visst vill man ibland dra till 7-eleven och köpa en brownie kaka och trycka i sig den men fan de får jag ju inte göra för det är inte en del av mitt nya liv. Men jag och I har bestämt att vi har söndagar som den dag då vi får äta allt sånt där för annars dör vi. Och jag vet med säkerhet att ni kommer sakna oss om vi dör så egentligen gör vi er alla en tjänst.

Var i skärholmen med Prissi idag och köpte en svart fin väska som jag är lite småkär i. Sen gick vi hem till henne och drack te och pratade om allt som inte rörde skolan för så fort de kom på tal så kolla vi på varandra och sa "det vill vi inte prata om" men jag tror att en dag kommer vi kunna sitta som två vuxna människor och prata om skolan utan att få panik och se ut som om vi ska bajsa ut en kaktus. Just ja vi båda köpte kalender idag också. Känns vuxet. Min kalender innehåller plastfickor jag kan lägga dit lite bilder men det är inte alls vuxet för tänk er om jag skulle ha denna bilden i min kalender:



Fett seriöst

Dag 2

Nu är det dag två av mitt nya liv och jag ska göra mig redo för att gå träna. Senare blir det förmodligen Skärholmen med sissilita..Dagens fråga är:

Varför ljuger man?


På riktigt

Idag börjar mitt nya liv...

RSS 2.0