Hejsan hopsan

HAr egentligen inget vettigt och skriva idag. Hjälper mamma tvättar mattor och det är en konst. tänk er en riktig tjock matta som typ väger 10 kg och plusa på massor med vatten som den sugit åt sig. HELVETE asså. De bästa som hänt idag är att dem lagat hissen...

The King of pop

En legend. Hans låtar är helt fantastiska. Nu har han lämnat denna värld.

Vila i frid Michael Jackson


varför skaffar ni barn?

Kommer ihåg när vi var typ dem enda barnen i byggnaden då var den lugnt men nu är vår byggnad fullt med små ungar som springer runt i trappen, ringer upp till oss varje gång för att vi ska öppna portdörren, pappas namn börjar på A så han står först på listan. Men iallafall idag lyckas dem ungarna ta sönder hissen också och vi tvättade kläder idag så det slutade med att vi fick gå upp och ner hela tiden med tunga tvättkorgar. Just idag har jag lust att ta dem ungarna och låsa in dem i källaren där det är ljudisolerat. Ungen under oss tror att han är i något jävla disco där han spelar hög musik varje dag...ohhhh jag är riktigt arg. Ungarna över oss sparkar boll mot elementet kl 6 på morgonen och skriker som fan och inte nog med de kommer deras pappa och skriker på dem, som om det skulle göra saken bättre. Vår byggnad har blivit ett stor jävla dagis med ungar som är psykiskt sjuka och är jobbiga som fansiken. SKAFFA FAN INTE BARN OM NI INTE KAN UPPFOSTRA DEM TILL ATT BLI MÄNNISKOR..för det ni har just nu mina grannar är små hyenor.

Fint besök

Mina tjejeoooooooor var här och lyste upp min dag. Massa fika i balkongen med flera timmars snack. Myspys...

Där är sötnosarna med den skönaste dialektern.


JOJO

Har spelat sönder låten Too little too late men vet dock inte hur man lägger upp låtar på bloggen. Hade jag vetat så skulle jag dela med mig men nu får ni ju klicka er till youtube och resten vet ni nog själva hur de går till.



Saknar saknar saknar. Var en helt underbar dag ju

Där vill jag ju ligga och sola...

...med dig


Det var en helt underbar kväll

Kollade igenom lite bilder och hittade dessa två. Minns hur kul det var den kvällen. Ahh det är bara minnen idag.








Vädret i sverige lider av..

...Schizofreni. Helvete. Ena minuten regnar det och andra minuten är det soligt. Det börjar bli lite tröttsamt... Igår grillade vi under väldigt sjuka omständigheter. Först var det regn/storm efter knapt en minut vart det soligt och skönt. Sedan efter 20 minuter regna det på ena sidan av gården men andra sidan var det soligt. Jag blir ju förfan knäpp. Men för övrigt är allt bra.

Idag har jag ingen aning vad jag ska göra liksom dem andra dangarna sedan jag kommit hit. Visst är det skönt att chilla och bara vara men det börjar kännas riktigt ensamt då syrran åkt till London och ska vara där i 3-4 månader och jag ska åka till henne och shoppa en massor med extra..

Igår satt jag och tänkte på hur man ibland önskar att man var ett barn igen men ska jag vara ärligt så önskar inte jag det ljust nu iallafall. Orka gå igenom den perioden igen. Första mensen då jag inte hade någon aning om vad som hände. Tuttarna växer. Kroppen börjar forma sig med digantiska kurvor. Ähh som tur är allt det över. Snart kanske jag bildar min egen familj och kan se mina barn gå igenom den jobbiga perioden så jag kan njuta lite men helvet glömde att klimakteriet väntar på mig längre fram... Nää nu blev det för mycket tankar på en och samma gång. Lämnar mina tankar och drar..

Puss

regn sol regn sol reng sol

Japp det är så det ser ut idag denna midsommarsafton då alla släktens pizzabagare är hemma. Mamma skär kött och planen är att grilla. Lite vatten hindrar inte oss från att grilla vårt kött. Självklart skulle det vara lite mysigare med lite sol men men allt för mycket kan man inte förvänta sig av sveriges väder. För övrigt har jag en ganska relativ chill sommar. Tar det lugnt och umgås med familjen min. Skönt skönt. Blir nog mycket bloggande i sommar eftersom jag inte har så mycket mer att göra. Ska försöka lägga upp lite bilder också. Nehe nu ropar mamma diiiiillleeeeeeee så have to go...peace=)..

The end

Tjejen jag lärde känna igen är inte den du är idag.  Eller kanske du alltid var sådan men inte visade ditt rätta du. Eller kanske är det jag som fastnade för dina ord men blundade för dina handlingar. Men jag öppnade ögonen. Du säger att jag är en dålig vän som stack ifrån dig. Du säger det säkert till alla runt om kring dig och på bloggen skriver du saker som att du saknar mig. Men när jag skickar ett sms så svarar du inte. En sak har jag fattat med ditt spel och det är att få lilla dig att framstå som ett offer och mig som en elak vän. Men som du skrev i ditt tidigare inlägg, IT TAKES TWO BABY. Jag ångrar att jag skickade det smset till dig den kvällen. Jag har inte gjort dig något illa. Jag gjorde det som var rätt för mig. Jag följde min instinkt vilket var helt rätt. Nu är det över. Mitt sista inlägg angående detta ämne. Vad du skriver och säger efter detta är ditt eget val men DU själv vet att jag är en jätte bra vän. Om du vill fortsätta söka medlidande från andra genom din blogg så absolut be my guest. Anyway this book is finished and so is all hope for us to be friends again.

The end


Sommar och sol

eller det är ju inte mycket till sol men jag har hoppet kvar att solen kommer titta ut inom kort tid och göra oss alla bruna och snygga. Detta året gick riktigt snabbt och nu står jag här 6 månader eller kanske 1 år närmare min examen. Inte studenten då man dagen efter vaknar med ångest gällande vad jag ska göra här näst. Men nu vet jag vad jag ska göra och det är absolut att börja jobba och tjäna pengar för jag börja bli trött på att CSN i mitten av månaden bestämmer sig för att ta slut. Jag har lite saker kvar att fixa innan 2010 och insallah så klarar jag av det. Och om allt går som jag vill att de ska gå så blir det inte nyår i Sverige iallafall. Ojdå varför börjar jag skriva om nyår redan nu? Solen har inte ens börjat titta fram men ähh....

Idag fyller min söta lillebror 18 år, känns som jag bytta hans blöja redan igår. Tiden springer iväg och ibland känns det som om jag inte tar vara på den. Men varje dag lovar jag mig själv att förbättra mig så INSALLAH. Jag och du har ju börjat vår tväling och jag vet redan nu att jag vinner så jag ser framemot priset som du ska ge mig.

Fikade men rubi för sista gången på arom för den här terminen idag. Det var myspys och sen fick vi besök av dig. Trevlig pratstund men nu måste jag hem och packa. Söndag beger jag mig till Växjö.

Du förgyller min dag

Hemtentamen

Nu tar jag tag i den.. sen är det C-uppsatsen kvar som jag förmodligen kommer skriva på hela sommaren. Söndag åker jag hem till växjö för att stanna där till augusti. Tråkigt väder ute. Syrran fick praktik i London. Så åker och hälsar på henne nog i sommar. Fiffigt japp japp.

RSS 2.0