happy happy happy b-day systeryster

Stort grattis till min underdunderbara syster pusss


Vinn eller försvinn

Ja ikväll gäller de. Antingen vinner ni Sverige eller så glömmer ni VM. Jag hejar för fullt på er idag men under VM blir det inte mycket hejande från min sida för då är det Brasilien som gäller. Men ikväll är det fotbollskväll hos mig. Massor med skoj. Kanske kommer det upp bilder. Ha en trevlig kväll

Boring

Jaa exakt, har riktigt tråkigt. Så tråkigt att jag gick upp och laga mat för imorgon. Det blev vegetarisk lasagn, hmm undra hur de kommer smaka.

Ont i huvudet

Det börjar närma sig. Längtar

dubbelt upp

De blev träning på morgonen, tränings pass på eftermiddagen. Körde kick boxning vilket var riktigt bra. Kommer förmodligen inte kunna gå imorgon men jag ska absolut gå upp och träna på morgonen, spikat. Blev lite desperate housewives maraton med tjejerna. Efter kvällens avsnitt kunde vi inte hålla oss så vi gick in på nätet och kolla nästa veckas avsnitt så för er som såg den ikväll så dör inte Julie. Ja jag vet jag är en glädjedödare men så äre. Det blev mycket te som rinner rätt igenom mig, HELVETE..


Rocky balboa

Kick boxing idag kl 17. Jag och priscilla får privatlektion av Russel.

Rubi jag saknar dig. Kom och fika ikväll och kolla desperate housewives.

Har inte tålamod vill se ut så här igen...Tvätta kläder nu dåra..


....

Jag saknar din närvaro men älskar din frånvaro


Blåa naglar

Druckit grön te med äppelsmak och ätit fruktsallad med Priscilla som gick vidare på en dejt. Jag sitter hemma som en gammal tant och kollar på tv och dricker mitt te. Börja tänka på min ålder och vad jag gjort av mitt liv? Jag har kanske inte gjort lika mycket som en annan 23 åring men jag kör i min egen takt. Ibland får jag ångest och känner mig lite smått värdelös eftersom jag inte hunnit med så mycket, jag har mig själv att skylla på för de eftersom jag inte utnyttjar tiden som jag har till förfogan. Jag har aldrig morgondagen garanterad så därför kanske jag borde utnyttja dagen som om det vore sista dagen i livet. Men sen undrar jag vad jag skulle göra om jag bara hade en dag kvar att leva? Jag skulle vilja spendera den med min familj och vissa släktingar. Men jag bor i stockholm och min familj i växjö, jag kan ju inte åka ner dit varje dag för jag inte är garanterad morgondagen. Ohh rörigt kanske men det snurrar i mitt huvud och jag känner stress men samtidigt lugn. Vill så mycket men gör så himla lite. En sak av alla de saker jag vill göra är att skriva intressanta saker så min blogg blir stor och känd men det känns omöjligt för vem skulle läsa min blogg som inte är min vän, någon i min omgivning, familj eller släkting. Inte så att du som läser min blogg inte känner mig eller?

Jag vill
    Jag vill
        Jag vill
           Jag SKA


checklist

Tränat JA
Lagat mat JA
Ätit mat JA
Diskat JA
Städat JA


Vill bli superduper smal


This is a man's world...

but it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl....

Myspys helg faktist. Startades lite jobbigt, fortsattes med en riktigt god och fin middag och avslutades med en hel söndag i sängen framför tv:n...Följer Idol lite halft och tycker han killen som heter Eddie är galet snygg. Rahbi eller vad han heter är också lite småsnygg men eddie vann mitt hjärta. Han är bara 20år så det gör ju honom ännu sötare...Hur såg din helg ut?


Tider jag saknar








Like this ahaaaa...


Let's talk about you and me

Lektionen idag gick ganska bra. Dagarna går jätte fort. Helg redan imorgon igen. Jag hänger inte med. Känns som jag har så mycket kvar att göra med tiden räcker inte till. Jag vill göra om min blogg så den ser lite mer proffsig ut men jag vet inte hur jag ska göra. Är inte så duktig på att designa. Om du läser detta inlägg och kan hjälpa mig skulle jag uppskatta de


RSS 2.0