ingen vanlig dag

Hon är klar...

Examen i handen. 5 år av tentastress, inlämningsuppgifter, praktik och uppsats så är hon klar. Hon har nu tagit sin examen. Min syster. Färdigutbildad Jurist. Hon har lyckats. Familjens stolthet. Ser upp till henne och hon har motiverat mig till mycket i livet. Nu ska hon ta steget ut i arbetslivet och göra succé.

Stort Grattis till dig min syster och önskar dig all lycka.


Soon baby soon

Det var ett tag sedan jag skrev något här. Jag funderade på att fixa en ny blogg pågrund av all drama men har nu bestämt mig för att absolut inte göra det. Jag är dLo och det finns inget annat namn jag kan komma på för min blogg. Jag har många planer just nu. Om två veckor så avgörs allt. Antingen går det som jag vill och jag kommer må super ett bra tag fram över med många nya upplevelser att se fram emot eller så måste jag komma på en ny plan och då kommer det stå stilla i mitt liv ett tag.


Vad det gäller Ali och Maria kommer berättelsen fortsätta men jag har ingen dator just nu men när allt har fixat sig då flyter hennes historia på som vanligt.


Kollar ut genom fönstret och undrar när denna jävla snön ska försvinna. Vi är snart i april månad och det ser lika dystert ut ute. Alla snackar om vårkänsla hit vårkänsla dit. TRAMS. Ingen jävla vår när det finns massa snö ute plus att det idag snöar mer.


När vi gick in i det nya året skrev jag en lista på saker jag måste bli klar med innan 2011 och för varje vecka som går checkar jag av något. Det rullar fram för mig nu och hoppas det fortsätter så. Lite av den listan kommer ni inom kort att få ta del av.


Aja nu får jag vänta två veckor, sen avgörs det. Kommer tillbaka till er med antingen goda nyheter eller dåliga.


RSS 2.0