Är det bara på film?

Jag tittade precis på Systrar i Jeans som handlar om fyra tjejer som är bästa vänner. De har ett par jeans som passar de alla fyra trots att de är olika långa och breda. När jag tittade på filmen så börja jag undra om det verkligen finns sådan vänskap. Tjejerna i filmen tjaffsar lite då och då men glömmer det snabbt och blir vänner igen. Det där verkar inte finnas på riktigt, eller jag har inte upplevt de. Ett tjaffs verkar räcka nu förtiden för att sluta prata med en person som man stått nära. Hmm konstigt. Jag brukar lite emellan åt ge upp hoppet på att det finns riktigt vänskap, den vänskapen som finns i filmer, den vänskapen mellan de fyra tjejerna i filmen.

De kanske inte är menat att jag ska ha den vänskapen, eller så kanske det är något fel på mig som hindrar den typen av vänskap?..Vi vill ju inte tro att det är något fel på oss själva. Men jag tar mig en funderare ibland för att komma på vad felet är hos mig. Ni kanske vet? Jag anser att jag gjort mycket för mina vänner, varit dem lojala och ärlig, men ibland kanske inte de räcker riktigt till. Kanske finns något som jag inte kan se. Men i vilket fall så hoppas jag på att det finns en sådan vänskap där ute. Fyra tjejer som är gjorda för varandra.


??

Vad ta ska jag ta med mig till USA?..HELPPP!!!!!!!!!!!!...vill liksom inte stå där i mitt rum i San Diego och ba HELVETE jag glömde de och de och de och de...

...

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


RÖSTA

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


och ner igen

till växjö. Trött på att åka upp och ner hela tiden. HELVETE. Men nu blir det två veckors av hård träning. Sen 8 aug upp till sthlm igen och jobba men heyyy ska inte åka ner igen. Jag ska färga mitt hår men jag velar mellan rött och brunt kan ni hjälpa mig kanske, ni få som läser min blogg.

Rött eller brunt?





Eller kanske svart.

HEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!


Oh yes

Gårdagen var helt fantastiskt. Gud vad jag kommer sakna er. Nu har vi smått börjat planera en avskedsfest/middag. Hahah vi satt och räkna. Det blev få men hellre genuina vänner än ett gäng med falska figurer. Jag har även bestämt vilka som får komma och besöka mig. Jag längtar tills ni kommer och hälsar på.

Iallafall gårdagen började med att jag, F, I och N gick till fridays efterjobbet och tog drinkar. Sen började vi röra oss mot Slussen där vi handlade från Subway, sen satte vi oss ner i gamla stan vid vattnet och åt. Matade ankorna med lite bröd och chips. I slängde ner sin cigarettfimp och stackars ankan trodde det va bröd så den stoppa de i munnen men spotta ut de direkt. F råkade spotta på ankorna. Hemska de är visst? Efter de gick vi runt gamla stan och sedan körde F oss hem. Och där tog dagen slut

By the way jag ska dela rum i USA med en tysk tjej..hmmm undrar hur hon är 




...

Sudda sudda sudda bort din sura min..

Fridays med gänget..Saknat er massor med extra...

Bilder kommer upp sen kanske, kanske inte you will se..

By the way i have to start to write in English because my English suger fett and i have to lära mig more.

det varade inte så länge

Lämnade tillbaka luren idag. Redan efter en dag så börja den mucka gräl. Så det blir nog en Blackberry i USA. Men systemkameran inhandlas inom kort. 

 



Kanske blir det denna eller så får jag se vad USA har att erbjuda mig.


Min nya lur



Snygg visst?

Nu ska jag bara köpa en systemkamera sen blir det bra så=)


When everything was great

Två sekunder efter bilden blir jag uppraggad av en relativt söt tjej.

upp

Jahap..Upp till Stockholm imorgon dåra..Jobb en vecka sen back to växjö igen..

Lagar mat till min storebror om det nu intresserar er mina läsare.

Ja det var allt från mig just nu. Ni som vill kan ju möta upp mig i flempan kl 14:57.


Den bjuder jag på

inget är förevigt

Det finns alltid ett slut. Bra slut, dåliga slut. Men de visste ni väl redan. Slutet på vissa saker skrämmer mig. Döden. Tänk att aldrig kunna få se sin familj igen. Tänk att aldrig kunna krama om sin mor,far eller syskon. Eller ta upp telefonen och ringa upp den där personen som får dig att sväva på moln. Eller att ringa en gammal vän och kolla läget. Skrämmande att upphöra existera. Men det är inget vi kan hindra. Det kommer komma en dag då jag inte längre finns. Eller du? Vad gör man då när man ligger där och inser att det finns så mycket jag borde ha gjort eller sagt? Borde jag göra och säga de saker nu. För jag är trots allt inte garanterad morgondagen, inte du heller. Vad gör man?

Jag flyttade till Stockholm för fem år sedan. Mycket förändrades i mitt liv då. Lärde mig att ta eget ansvar. Vaknade upp till en tom lägenhet varje dag. Lärde känna nya människor. Underbara var och är de alla. Ångrar inget av mina fem år. Jag kommer sakna allt och alla som jag träffat på under mina fem år. Ni gjorde det till något minnesvärt. Vissa av er vill jag ta med mig till San Diego men det är dock inte möjligt, vi ses snart ändå ju för ni ska komma och besöka mig. Livet är för kort för att hata. Livet är för kort för att inte förlåta. Så förlåt, älska och lev dagen som om de vore din sista på jorden.

....


10 poäng till mig

Cycklade till träningen, tränade två timmar. Svettats som en gris. Det bara rinner från ansiktet. Cycklar hem igen, svettas ännu mer. Ska hoppa in i duschen. Så slår de mig, varmvattnet är avstängt idag. HELVETE. Får väl gå runt och stinka skit. Är flyförbannad. Kan ni förstå min ilska?


Klart

Nu är det bokat och klart 19 augusti lämnar jag landet lagom.

San diego 2010-08-19

San Diego State University





Tillbaka Maj eller Juni 2011.
Sakna mig inte allt för mycket nu bara.

stort grattis

Europamästare och världsmästare. Ni har gjort er förtjänta av båda titlarna. Stort grattis Spanien

 

VM Vinnarna 2010



Ny blogg

Hejsan allihopa

Jag har fixat en ny blogg för min tid som student i San Diego. Jag kommer ha kvar denna blogg men San Diego bloggen kommer jag endast skriva om livet som student och livet i San Diego. Kommer lägga upp massa bilder, videokilpp och skriva så mycket jag kan och hinner. Min kompis ska fixa bloggen sen så lägger jag upp adressen här så kan Ni följa mitt liv i San Diego. Jag längtar.

Puss

Love


Korkad

Ja vad ska man säga om att Gudrun Schyman brände 100.000 kronor för att göra sin röst hörd.


KORKAD

Finns fan folk som svälter. Jaja kvinnor får mindre lön än män men det gjorde väl fan inte saken bättre att du brände 100.000:-. Om du va så ivrig att bränna något så kunde du väl bränt din BH. Lyssna på Fevens låt.

Trams Schyman trams. Det kommer inte komma ut något gott av det. Du kanske borde tagit pengarna och köpt ett annat läppstift istället för den du använder nu och som nu användt de senaste 20 åren.

Herre min Gud, det är din skapelse.

Saknar

Inte mycket kvar att fixa innan jag lämnar Sverige. Dock inte för gott, bara ett år, men det kommer bli helt underbart år. Är lite nervös. Borde jag vara de? Ja kanske de. I allafall. Känns skönt att lämna Sverige. Behöver något nytt. Måste dock poängtera att jag kommer sakna min familj så otroligt mycket. Min mamma är i Turkiet så kommer inte hinna träffa henne innan jag åker. Kommer självklart sakna mina vänner, få är de men genuina personer som inte går att hitta någonstans. 

En tjej på jobbet sa till mig  att jag är för hård och borde förlåta. Jag är inte hård och jag förlåter. Vi snackar inte  idag med jag önskar er inget ont. Önskar er all världens lycka och framgång. Jag skulle inte neka er, men vi har bara ingen kontakt. Att vi inte har någon kontakt beror väl inte bara på mig eller? Aja ska inte bli för djup nu men alla er som jag en gång var vän med så ska ni veta jag är inte hård. Jag kan bli arg och säga dumma saker men det är bara ilskan som tar över. And i never ever judge people iallafall inte mina vänner.


JAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag har fått mitt Visum till USA nu juuuu...happy happy happy..=)

RSS 2.0