Ensam

De sista detaljerna med sminket ska fixas och klackarna ska på. Slipsen rättas till och spriten hamnar i en påse. Skorna ser nya ut och möter den iskalla marken. På väg till fester med nära och kära för att välkomna 2009. Ja så ser kvällen ut för vissa och andra firar det med en lugn kväll hemma med familjen. Och vissa sitter ensamma och kollar på tv. Ja så ser min nyår ut. Sitter hemma i min lilla studentlägenhet i stockholm och kollar på tv medans mina nära och kära firar tillsammans. Till en början tyckte jag att nyår var överskattat men helvete vad ensam man känner sig nu, nästan så att jag tycker lite synd om mig själv men men det är 3 timmar kvar sen är det över. Sen är den en helt vanlig dag och då kommer det nog inte kännas lika ensamt. Hoppas ni alla andra där ute har det super duper skoj för jag själv badar i mina egna tårar. Men det sägs att så som man börjar året så kommer det fortsätta så ska försöka lägga på ett leende på läpparna innan tolvslaget så jag kan vara glad det nya året.

Gott nytt år!

Snart är det slut

Nu är det två dagar kvar till ett nytt år och för er som inte har koll ska vi påbörja 2009. Ja 2008 kom och gick helvete vad snabbt det gick. Men mycket hände detta året. Både roliga och mindre roliga saker. Det var både skratt och tårar. Vänner kom och gick. Andra kom och gick. Jag åkte till Tunisien och hade en underbar vecka. Jag har bestämt mig för att åka på språkresa. Jag har öppnat mina ögon och slutat vara så himla trångsynt. Jag gjorde ett mindre kirurgiskt ingrepp. Jag intervjuade Gudrun Schyman. Jag kom in på ISEP som är utlandstudier i USA. Men höjdpunkten har varit:
Det eviga ljuset som tänds i mitt hjärta. Du får mig att känna mig speciell

Gott nytt år och hoppas 2009 ger er alla lycka lycka lycka


Saknar

Saknar min familj hemma i växjö
Saknar min familj i stockholm som har åkt bort
Saknar min andra halva
Saknar saknar saknar saknar saknar

MIN FAMILJ I STOCKHOLM












GOD JUL

Ingen direkt jul stämning men God Jul på er alla och hoppas ni får en fantastisk jul med era nära och kära


En vecka snart

Varje gång har jag skrivit att jag ska börja mitt nya liv som innebär träning och nyttig mat. Det har funkat i en dag sen har jag bara struntat i det. Men nu har det snart gått en vecka sedan jag påbörjade mitt nya liv och jag känner på mig att det kommer fortsätta...

Om man gillar någon varför säger man det aldrig då det finns någon chans att personen man gillar känner detsamma? Varför säger man det då det absolut inte finns någon som helst chans? Fan om ni gillar någon säg det direkt för annars kan det vara för sent för det och då står du där med känslor som du inte vet hur du ska hantera.

Bilder på min goda couscoussallad...mums...=)


Med vinbladsdolmar


Min fina julgran men det fattas paket =(


Sen denna bild för jag är så söööööt på den=)


Så vart det helg igen

Tvättar kläder just nu vilket jag inte gjort på typ en månad...men men bättre sent än aldrig... Sen blir det couscoussallad och mys framför tv:n...Grannarna flyttar ut så hissen är upptagen vilket gör att jag får gå upp och ner 6 våningar. INTE LÄTT alls, får andnöd på fjärde våningen, ser svart på femte våningen och spyr ut mina lungor på sjätte våningen, HELVETE...

Lite bilder till er bloggläsare som verkar ha massa av fritid som sitter och läser min blogg..NO LIFE





                                                        Jag och Dilemn



Denna bild kommer enbart upp för dem goda bakelserna och glassen och han på bilden är ju söt också men bakelserna knäcker..Mums...

Lov för alla andra


Jullovet har börjat för vissa men för mig kommer det aldrig börja. Kommer att bli kvar i stockholm under lovet för att plugga eftersom hemma i Växjö får jag absolut inget gjort för det är folk hos oss 24 timmar..ORKA...Just nu sitter jag i skolan och skrev klart min lilla artikel som ska vara inne idag kl 17. Sedan blir det träning och jobba en timme istället för Rubi som är hemma hos familjen. Hoppas allt går bra där hemma och vi tänker på dig hela tiden. Min andra halva har åkt iväg och tomheten känns som ett skott i mitt hjärta men snart är du tillbaka och då blir allt underbart igen.

Efter 5 timmars samtal lärde jag mig att så som jag är inte lämpligt vid vissa tillfällen. Min öppenhet och sociala sida ger friheten till andra att kunna vara helt bekväma i min närvaro vilket ibland inte är bra.  Det kan se fel ut och folk kan misstolka. Vilket många på denna skola är duktiga på. Jag måste vara tung men samtidigt mig själv. För jag måste tänka på hur mitt beteende kan få andra i min omgivning som betyder så himla mycket för mig att må dåligt och känna sig betydelselösa och att jag inte visar någon som helst respekt. Jag måste hitta en balans och jag tror på att det kommer gynna mig i slutändan och min godhet kommer inte utnyttjas.


Trött

Jag är så himla trött på all drama. Det tar för mycket av min energi. Men nu räcker det. Bästa sättet att bli av med all drama är att ta avstånd från människor som skapar kaos....Jag ska bara bry mig om dem som förtjänar det i min omgivning och det är inte så många som förtjänar de.

När man kokat pasta slänger man i det i en sil för att vattnet ska rinna ut och endast den goda pastan finns kvar. En gång om året gör jag det med människor i min omgivning. När allt skit runnit ur silen finns det enstaka personer kvar och dem håller jag hårt vid för dem är värda mycket och förtjänar det bästa.

Jag ska ta hand om mig själv nu och inte ge 100% av mig själv till människor. Och inga mer nya människor får komma in i mitt liv. Det räcker. Det får vara nog.

Jag har mig själv att lita på.


...

Kommer snart....

MYS PYS HOS MIG

DET VAR SUPER MYSIGT MED S, L OCH E




INTRESSANT FÖRELÄSNING

SOM NI SER ÄR SISSI JÄTTE ENGAGERAD


oj oj vilken händelserik dag

Legat på soffan hela dagen ska snart förflytta mig till sängen och sova så denna tråkiga dag kan ta slut...


Tider jag saknar...Hade velat ligga i den poolen nu...=(....Undrar än idag vad fan jag håller på med? Försöker jag spotta på Rubi eller?...Hmmmm


Så var den här igen

Kändes som om det var helg igår men nu är den fan här igen. Har så mycket att göra med vet inte vart jag ska börja. Känns som att det är lugnt att bara ta det lugnt under helgen men jag borde plugga in till döden. Känner mig väldigt stressad och det är så mycket jag måste hinna göra tills nästa år. Tanken av att det är mindre än en månad tills nästa år skapar PANIK inom mig. Men vafan om Kenneth klara det så ska jag nog med fixa det med lite hjälp från Dennis och Karmino....Lite bilder på min tråkiga vardag kommer upp inom kort.

Sissi ha så kul i skåne...

Och till alla er andra ha en jävligt trevlig helg.

RSS 2.0