Statusrapport

Fredag: Picknick i vårbygård vid vattnet med dig. Mysigt mysigt mysigt.

Lördag: Grillade med Rubi och Besrat. Sen blev det självklart vattenpipa. Tjejerna grilla korv och dem fråga Mig vad dem ska lägga på korven. Jag äter ju korv till varje måltid året om.

Söndag: Solade och sen blir det fotboll i södertälje. Asyriska möter Syrianska. Upplevelse. Kommer bli massor med kul. Ceren ska följa med så blir kul att umgås med henne.




Regnar

Det regnar men jag känner en sådan glädje inom mig. Känns som något bra kommer ske inom närmaste tiden. Blev inte som jag planerat denna sommar. Inget jobb. Ska återvända till växjö men jag är inte ledsen över det. Kommer sakna Dig men det går snabbt. Blir träning träning denna sommar och sedan en tripp utomlands med tjejerna och förhoppningsvis följer Du också med. Letar för tillf'ället efter någon som vill hyra min lägenhet undersommaren så om du känner någon där ute som vill hyra en lägenhet från 1 juni till mitten av augusti så hör av er. Kan alltid lämna en intresseanmällan till länken kommentera. Eftersom sommaren i år innebär mycket fritid för min del så blir det en ständig uppdatering på bloggen så ni enstaka individer som läser min blogg kanske har något att roa med er i sommar.

Världen är min


Tisdag

Vi var på grönalund igår. Helt underbart. Vi vann en massa saker också. Vi gick där efter och käkade middag. Vi hade helt enkelt jätte kul tillsammans.

Idag är det någon slags festival i skolan så det blir chilla i skolan hela dagen sen blir det fotboll ikväll i puben. Vilka hejar vi på?

Bilder från igår mina kära läsare.



 



























Självklart delade Vi på allt

Måndag

Igår var jag och fröken anonym på picknick och vi hade absolut jätte jätte kulit. Grillade, doppade fötterna i sjön och låg på bryggan plus att vi matade fåglarna med viking chips estrella och lite korvbröd. Få se hur tisdagen blir. Bilder på de får ni se imorgon.






 



 



 



 

Hon äter kycklingkorv



 


Det var underbart

I fredags hade vi en överraskningsfest till min chilii villi Alle. Hon vart riktigt överraskad. Det bjöds på tacos och jag som brukar överrdriva lagade för en hel arme så det slutade med att vi även under lördagen umgicks hos mig och åt tacos och tårta. Självklart togs det bilder och dem kommer upp plus lite bilder från förra helgen. Idag var jag och syrran i stan med tjejerna från Finland och det var kul att träffa dem igen. Och idag så åkte Alle hem efter tre underbara veckor i stockholm men hoppas hon kommer snart igen. Här några underbara personer från diverse fester resterande valde att vara anonyma eftersom det kan förstöra deras karriär som politiker, strippare och gigilos. De första bilderna är från min födelsedagsfest.



Bara älskar skorna





Underbart god mat





Mina två systrar



Rubi and Me



Systrarna snygga



Jag och mina två systrar



Narin, födelsedagsbarnet Ceren, jag och Lisa



















läääääääääääängtar

imorgon så händer det....kommer bli super duper kul Insallah

....

Här kommer en bild från Cerens fest


Oj oj oj

På fredag händer det grejer men jag kan inte avsölja allt för mycket men på lördag morgon kommer det upp på bloggen och då kanske det även kommer upp lite bilder på fredagens händelser..längtar längtar...Det jag kan avsölja är att tequila är inblandad i planerna..underbart=)

Solen skiner och jag mår toppen..Var i skärholmen med min Figo idag och käkade gott och shoppade...Ber fortfarande om ett sommarjobb som inte ser så ljust ut aja tar det som de kommer....

eftersom jag inte har dator eller internet hemma så ska jag passa på att kolla på The hills nu när jag sitter i skolan.

Nu så...

Jag är glad att ingen läser min blogg för då kan jag skriva av mig utan att tänka på att någon komma läsa den så då måste jag tänka på vad jag skriver ner. Min blogg är som min dagbok fast med lite censur eftersom det kan ju finnas någon där ute som kanske kanske klickar sig in på min blogg.. Ja vad har hänt nu i mitt liv den senaste månaden hmmm...Jo jag blev 23. Några människor som kom in i mitt liv för något år sedan men jag kastade ut dem som tur det..men jag ångrar mig nog att jag inte slängde ut dem lite tidigare. En sak jag aldrig lärt mig och det är att inte släppa in folk så lätt i mitt liv och inte ge dem 100% av mig själv. Jag borde ge var och en vad dem förtjänar. Vissa av dem förtjänar skit och vissa kärlek. Men denna gången har jag lärt mig för nu är det en ny dilan, inte lika snäll, omtänksam, givmild och gullig utan nu har jag jävla byggt upp mina murar som är gjord av stål och för att komma förbi dem murarna måste du vara en jävligt speciell människa. Men efter allt detta så kan jag säga att jag inte har mått såhär bra på ett tag. Jag trodde jag skulle vara ledsen och så men absolut inte. Jag är jätte glad och ser framemot en underbar sommar som kommer bli extra skön i år.

Igår var jag, syster yster, min underbara och äkta chilli villi Alle och Miss Fatahi på fest hos Ceren där vi firade hennes födelsedag. Och idag fyller min bästis Fayo 22 år så ett stort GRATTIS till honom. Snart fyller min underbara Alle år så vi får se vad vi hittar på för skojit till henne. I fredags firade vi vår underbara vän Samal som också fyllde år. I måndags fyllde söta Ramzy år.Ja som ni ser Maj månad är min och mina underbara vänners månad.

Snart är det lov och jag hoppas på ett sommarjobb i stockholm så jag sedan kan resa utomlands med gänget till något underbart och varmt land och skapa flera minnen. Det som är ett plus ifall jag får ett jobb i storsdaten är att jag kan spendera tid med mina homies efter varje arbetsdag. Många grillkvällar och vattenpipa kvällar och absolut blir det massor med dans dans dans.

Jag saknar min mamma pappa och mina bröder som jag inte träffat på ett bra dag men förhoppningsvis åker jag hem och hälsar på dem snart. För vad som än händer i livet och hur sviken man än blir så är det ens familj som står vid ens sida och aldrig lämnar en. Jajamensan

Det var allt för mig idag.

Jag vet...

..att jag inte har många läsare och ni få som läser har nog inte ens märkt att jag slutat blogga men jag har ingen data eller internet hemma så därför har jag slutat skriva men jag ska göra mitt bästa att blogga varje gång jag sitter vid en dator.. Lite uppdatering: Jag fyllde 23 år i fredags och den dagen spendera jag med mina underbara vänner och syster. Det var en helt underbar dag, bästa födelsedagen må jag säga.. Fick massa fina presenter och vi hade super duper kul.

RSS 2.0