2009 dead and gone

Mindre 3 timmar kvar sen är vi inne i 2010. Nytt år och nya minnen att skapa. 2009 var helt okej ska inte klaga då vissa haft det värre. Alla gjorde vi val under året och dessa val kom tillsammans med ett paket konsekvenser. Nya året kommer även ställa oss inför nya val och även de kommer medföra konsekvenser. Mina val och min lycka kan resultera i någon annans sorg men så länge den någon annan inte är min familj eller någon som står mig nära så kvittar det för mig. Har under det gångna året givit vissa en andra chans men en tredje kommer absolut inte. Dessa lämnas kvar i 2009 och förblir kvar där. Går inte att gå tillbaka vilket ibland är en stor fördel men även en nackdel.

Har en massa planer och mål jag ska uppnå under 2010 så förhoppningsvis kan jag skriva dessa mål som jag uppnåt några timmar innan 2011.

Önskar er alla ett gott nytt år speciellt min familj, släkt och mina fantastiska vänner i stockholm inga namn behövs nämnas för ni vet vilka ni är och här behövs inget hävdas. Jag hoppas det nya året ger er framgång och lycka.

The eart goes round in a circle so does your actions and what you do to other will come back to you but this time twice as much

Happy new year.


Buuuuuuhhrrrr

minus 16 fyfan säger jag ba...Vill ha sol bad ohhh...soon soooooooooooooooon

Åren kommer och går




God Jul

 


RSS 2.0