skaffa dig ett liv

Sitter med seminarium tjejerna i Arom och skriver på vår uppgift. De har tagit en rök paos så jag passar på att bloggar lite om min tråkiga vardag. En jävla fluga som irriterar mig. Flyger runt och landar på min tutte hela tiden. Funderar på att anmäla den för sexuellt övergrepp. Jag tycker inte det är lämpligt att den håller på så offentligt framför alla plus att jag har sagt till den Nej och då menar jag verkligen Nej.

Drog handen över pannan nyss och kände hur det gör ont. Undrade först varför de gjorde ont sen kom jag på att jag slog i pannan igår. Helvete var jag alltid ska slå till mig överallt. Ont.

En god morgon

Jaa det är de. Känns som det kommer bli en super duper dag. Vaknade med ett leende på läpparna. Kommer inte ihåg vad jag drömde om. Ska till skolan snart och träffa min seminarium grupp som består av en turk och en chilenare, jag är kurden. Måste ge dem båda lite beröm för det är skönt att jobba med dem. Vi alla anpassar oss efter varandra och vi har riktigt kul under tiden vi gör våra uppgifter. Vi pratar alltid om allt och inget under tiden.

Fel håll

Ja vi började från fel håll idag med tjejerna. Först fika vi sen åt vi glass med kladdkaka sen laga vi mat och käka de. Magen fick sig en chock. Hörde hur det börja låta i magen och bubbla. Men det var kul. Massa prat om allt och inget.
Jag vill lägga upp fler bilder men datorn är så seg.
Jag vill hitta ett extra jobb så om du läser detta och har ett något jobb så får du absolut höra av dig. Behöver lite pengar.. TV nu puuuuuss

Blå lila fingrar

Slapp helg. Fika med prissi snart. Mycket i skolan japp. Orkar inte. Vill utomlands.

The ugly truth

Bra och väldigt rolig film redan när filmen börja visste jag hur den skulle sluta. Men de fanns roliga scener. SF i heron city måste skärpa sig. Långa köer till biljettförsälningen men de hade bara tre kasser öppna av typ 10 st så eftersom vi fick vänta i kön så kunde vi inte köpa popcorn och vad är bio utan popcorn INGENTING fy fansiken. Ingen lyx här inte. Annars har de varit en lugn och skön helg ska inte klaga.
Helgen är slut snart
Skolan börjar snart
Måste börja ta plugget på allvar snart.

här har ni dagens bild


Fredagsmys

Japp de va de. Heron city. Åt god mat, fikade och bowlade japp det var de vi gjorde. Kul hade vi absolut. Dock var jag grymt dålig idag på bowling men det sägs att jag va bra på något annat idag men jag vet inte vad de är. Glömde knäppa bilder med mobilen. Men här får ni en under dunderbar bild på mig.


saken är den



att jag varit dålig på att uppdatera min blogg så jag har nog tappat de få läsare jag har. Men nu blir det andra bullar. Har syrrans dator här och Dilavas trädlösa internet så det blir perfekt. Tänkte inte skriva så mycket nu utan lägga upp bilder från england. Och på min nya hårfärg


















 





Narin och hennes kille






Ni skulle få fler bilder men min systers dator är inte turbo direkt eller dilavas internet för den delen men ska försöka spara bilderna på mitt USB minne och fixa det i skolan. Men glöm inte jag är bäst.



...

Kurdfest i lördags. Helt okej. Prissi hade det ju riktigt kul men detta är nytt för henne så hon är inte kräsen. Skolan rullar på, gör våra seminarium uppgifter lite när vi känner för de. Sitter ju nu och gör en som skulle vara inne igår. Hmm inget att skryta om men det gör jag faktist inte. Det är dåligt att inte lämna in i tid, fy fy fy på oss. Berfin var hos mig i helgen vilket var kanon kul. Hoppas hon flyttar hit snart och lever de tråkiga studentliv vi har tillsammans med oss eller hon kanske till och med sätter liv i studentlivet, vi börjar bli gamla behöver lite kick. Syrran är tillbaka från england så hon har bott hos min i några dagar men nu ger hon sig av till Växjö eller tråksjö som du kallar de för. Ja annars är allt som vanligt på södertörn, massa nytt folk men även massa skitfolk som är kvar och som inte har något bättre för sig än att snacka en massa skit. Livnärar sig på det. Skrattretande faktist hur tragiska och patetiska vissa kan vara. Ni äcklar mig.

Nej

Jag är inte död. Jag lever, ett ganska skönt liv just nu men jag har inget internet hemma eller dator för den delen.  Så tomten om du läser detta önskar jag mig en ny dator till julen. Det blir kurdiskfest med tjejerna på lördag. Ser fram emot det. Syster flyttar tillbaka från london imorgon vilket jag längtar efter. Berfin från skåne kommer också imorgon. Släkt träff. Ja detta är lite kort om vad som händer nu.

Tillbaka

Har varit tillbaka från london sedan tisdags men ha ringet internet eller dator hemma plus jag har haft fullt upp i skolan. Jaa london va helt underbart. Shopping, middag, picknick, sightsing och massor med skratt. Saknar min syster otroligt mycket och vill att hon ska komma tillbaka till Sverige. Det är en resa och vecka som jag aldrig kommer glömma och som jag kommer hålla kärt. Kommer komma upp bilder snart måste bara föra över dem på någon väns dator.

RSS 2.0