Abuuuuuuuuuueee

Vilken kväll.....

Nu slår vi klackarna i taket

Jajamensan Orientalisk fest är det i skolan. Kollar ut genom fönstret och ser disco lamporna och hör musiken strömma ur dem stora högtalarna. Hmm ska jag gå eller inte. Aja få se kanske blir det haffle eller så blir det sova sova sova..Här har ni en bild på mig som ljushårig.

Visst är jag söt?


Kanske är det jag som är känslig?

Försöker ha tålamod och förståelse men känns som att du har något emot just mig och att jag gjort eller sagt något till dig. Jag vet att jag inte sagt eller gjort något men ditt beteende mot mig ger mig denna känsla. Jag kanske är så van vid att du är så himla underbar och sen när du är bajsnödig så tar jag det personligt. Jaja jag vet du säger att jag inte ska ta det personligt men när jag ser att du är trevlig mot alla andra men hatisk mot mig så kan jag faktist inte låta bli att ta det personligt. Snälla kan du inte bara bajsa ut den klumpen du har inom dig och sen bli helt normal igen. Men å andra sidan kanske det bara är jag som är så jävla känslig. Men ser verkligen denna brud känslig ut?



Ny dag nya tag

Vaknade helt utvilad och nu ska jag gå och träna med Prissi som kommer och plockar upp mig med bil å jag slipper gå upp och ner för den där jobbiga backen i visättra, ni som gått upp för den förstår vad jag menar. Senare blir det bibblan och skriva lite saker som jag har på gång. Jajamensan. Ja och sen får jag se hur dagen fortsätter.

Längtar tills jag kan ta på mig dem kläderna igen.



Jag och min snygga syster yster.

Mys pys

Gjorde godaste maten och hade underbart sällskap av Prissi. Det va riktigt mysigt. Efter den goda maten drack vi te och åt godis och kolla på Tila Teqila där det var riktig catfight. Här kommer lite härliga bilden av maten.






MME

Saknar Dig Massor Med Extra.

Ja snälla ta åt dig denna gången

Helt ärligt sluta vara en jävla fucking copycat. Kan Du inte komma på egna saker. Helvete vad du är tragisk.


Helvete!

Fick för fan bryta mig in i denna blogg och sätta lite liv i den. Dött som i öknen för helvete, eller hur!
Jaha, vad ska vi skriva här då? Kan väl berätta lite om Dilan för er. Min fina dLo.
Dilan, är en människa som verkligen är unik. Hon är rapp i käften, svär som en sjöman och dricker tequila som en mexare. Hon är generös som få och tänker alltid på sina nära och kära. Dilan är typen som sliter ut en lunga från sin kropp om du behöver den och den som ger dig sin jacka om du fryser trots att det innebär att hon får frysa. Dilan är den som får alla att skratta och den man vill presentera för föräldrar och andra vänner för hon vinner deras hjärta på fem minuter. Dilan är den som lagar så god mat, den som har en lösning på det mesta och den som håller ditt hår när du spyr på fyllan. Hon är den vän som jag älskar med hela mitt hjärta och alltid kommer att tacka Gud för. Dilan är den  som kommer vara min tärna på mitt bröllop. Uppfostra mitt förstfödda barn. Hålla min hand när begravningar vankas och låna mig sin luft när min egen tar slut.

Jag älskar dig


Prissi

Ajeeeeeeeeeee

Det brast och helvet vad ont de gjorde, fick fan svårt att andas. Kändes som att någon ströp mitt hjärta och tog strypgrepp runt min hals. Tårarna började rinna ner för kinderna som en flod. Kändes som hela byggnaden föll över mig och jag bara låg där helt förlamad. Ville hoppa upp och skrika ut smärtan men inget ljud kom ur mig. Men så hörde jag den underbara och lugnande rösten som släppte greppet runt min hals och min hjärta, som stoppade tårarna att rinna ner för mina kinder och som formade mina läppar till ett leende. Du väckte mig till liv igen.

Världen är min

I will always love you


If I should stay
I would only be in your way
So I'll go, but I know
I'll think of you every step of the way

And I will always love you
I,will always love you
You, my darling you, you

Bitter sweet memories
That is all I'm taking with me
So goodbye, please don't cry
We both know I'm not what you need

I hope life treats you kind
And I hope you have all you dreamed off
And I wish to you joy and happiness
But above all this I wish to you love

Helvete

vad ont det gör...


ABSOLUT INGEN...

Finns ingen som förstår mig, kan skrika ut mina lungor för att försöka bli förstådd men fan heller att jag blir de... Får väl nöja mig med att JAG själv förstår MIG själv.



RSS 2.0