3år 8månader Goodbye my lover goodbye my friend...

och nu är de över. Jag har flyttat ut från mitt hem. Blev lite smått ledsen. De va ju mitt hem, min trygghet..
=(


Nu är jag inneboende hos min kusin...

....

Gud förbjud om att något ska gå rätt till för mig just nu




Är fett förbannad


Happy happy birthday. Iyiki dogdun


Grattis på födelsedagen min fina vän. Hoppas du får en underbar dag och ett liv fylld med lycka och kärlek. Jag är så himla lyckligtlottad som har dig i mitt liv. Du är värd mer än guld och annat värdefullt. Du är lojal, ärlig och ÄKTA. Grattis ännu en gång Puss och Kram min bästaste vän.

Happy birthday

Grattis grattis Samal och Osman. Hoppas ni haft en fantastisk dag för ni är helt underbara vänner. Jag uppskattar er vänskap enormt och är så glad att ni finns i mitt liv. Kram på er och grattis ännu en gång.

somliga..

går med trasiga skor JAAA det gör jag (Bokstavligen)...Säg vad beror de på???

eeeiiuu

du äcklar mitt liv

Måndag

Ny dag och ny vecka. Tider bara rinner iväg. Hinner inte greppa tag om den. Men inget att göra åt. Mycket ska fixas och det är bara att bita ihop och fixa de. Förhoppningsvis tills denna vecka är slut har jag åstadkommit med några av de punkter som jag skrivit upp.

Ska fråga min vän om han kan fixa till min blogg lite. Den skulle inte få priset för 2010 finaste blogg. När han gjort de så ska ni få se på riktigt bloggande. Jag skrev tidigare att jag skulle byta blogg men det är inget som är aktuellt nu. Detta är min blogg och de som tycker att jag skriver dåligt behöver inte klicka sig in hit och om ni råka göra de så behöver ni inte läsa visst?

Jag vill ha internet hemma så jag kan använda min nya fina dator som ni gav mig. Den är så fin att jag inte vill ta ut den från lådan.

Just nu sitter jag i bibblan och kollar solglasögon. Har hittat några fina som jag skulle kunna använda flitigt i San Diego.

Min sommar är inte helt klar än. Kanske får jag jobb eller inte. Det återstår att se men för övrigt blir det ingen resa för det är jag inte i behov av. Ska ju bo i California i ett år baby, sol året runt.

Lite av den vackra staden






ovisheten..

stressar mig. Vill boka biljetten så jag har ett datum när jag ska åka. Men de kan jag inte göra förrens jag fått mitt visum och papper från Csn. Allt är så huller om buller. Vet inte om jag har sommarjobb än. Jobbigt.

Igår hade jag sista middagen i min lägenhet med mina underbara vänner. Massa god mat och mys. Vi prata om gamla minnen och hur allt förändrats under de senaste fem åren. Folk kom och gick. Men de viktigaste är kvar och vår vänskap kommer jag alltid hålla hårt vid. För ni är unika och äkta.

Saker och ting förändras. Robar och jag prata häromdan att det känns skrämmande med alla dessa förändringar. Inget kommer vara som de varit efter sommarlovet. Vi kommer inte sitta där i arom mer eller hemma hos mig och fika. Vi kommer inte sitta i bibblan och plugga. Du är snart klar, jag är snart klar. Vi är klara med detta, med Södertörn. Vi är vuxna, vi har uppnått vissa mål men många kvar att nå. Men det finns inget vi inte klarar. Trots att det nya verkar skrämmande så är de nya utmaningar.

Det finns inte mycket jag ångrar med under mina fem år här. De jag ångrar är inte värt att nämna så ångern får övergå till förnekelse. Men under mina fem år här har jag utvecklats på alla plan. Jag har stött på utmaningar men lärt mig att vara självständig och att jag klarar allt om jag anstränger mig. Jag har gjort några fel val men lärt mig utav de. Jag är redo för något nytt nu. Men självklart kommer jag lära mig mycket mer när jag bor i USA.

Jag är stolt över den person jag är idag. 

Nu är det min tur att flyga

 



Jag och Berfin


Nu ligger det till såhär

Jag har sagt upp min lägenhet och flyttar förmodligen ut första juni. Jag har lite blandade känslor inför de. Det var ju mitt hem i nästan fyra år. Jag har skrattat, gråtit och varit fly förbannad i den lägenheten. Jag har fått uppleva från det värsta till det bästa i den lägenheten. Jag har fått fantastiska nyheter men även hjärtkrossade. Jag har bjudit på festliga middagar och en hel del fika kvällar. Jag har skrikit så högt att grannen bankat på element röret. Jag har haft sju tjejer som sovit över där. Jag har skapat fina relationer där. Jag har sagt upp relationer där. Men nu är det över. Jag ska flytta ut och lämna allt de bakom mig. Någon annan fattig student ska flytta in dit och skapa egna minnen. Vissa minnen som jag har av min tid där kommer jag ta med mig och dem andra kommer förbli kvar där och förhoppningsvis glömda inom sin tid.

Jag kommer sakna det men samtidigt känns det skönt att gå vidare. Visst är det lite skrämmande och lämna sin trygghet och gå vidare men någon dag måste bli den dagen. Jag hoppas personen som bor där efter mig kommer få en lika underbar tid som jag och fantastiska minnen att se tillbaka till.


Jag och min nya inneboende


RED


Titta

vad jag fick av mina underbara vänner







Underbara. Fixade ihop en överraskningsfest och tro mig jag blev överraskad... Ni är fantastiska och jag kommer sakna er massor när jag är i USA men nu har jag en dator så jag kan blogga hela tiden. Ni kan följa mitt liv då ju.... Älskar er B N F O R F S I... Tack för allt


RSS 2.0